Majka kćerkici gasila cigarete po tijelu (FOTO)

U Crnoj Gori dogodio se stravičan slučaj porodičnog nasilja u kojem je maloljetno dijete zadobilo višestruke povrede po tijelu i glavi. Kako se sumnja, povrede mu je nanijela majka M. R. M.

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije na kojima dijete ima modrice po nogama, a kako se vidi na slikama, na određenim dijelovima tijela i opekotine.

Kako se sumnja, opekotine su nastale gašenjem opušaka cigareta.

Navodno, otac dvije djevojčice P. M. je trenutno u Meksiku na brodu, a prema tvrdnjama S. M., bake mališana koja je i vidjela povrede, one su nastale dok su djeca bila kod majke.

Baka djevojčica je za medije navela i da je više puta prijavljivala nasilje, a da Centar za socijalni rad nije reagovao.

Takođe, roditelji su navodno razvedeni, starateljstvo je pripalo ocu, ali zbog posla, morao je da punomoćje da majci djevojčica.

Po mrežama se javljaju građani koji navodno poznaju porodicu mališana i koji navode da je njihova baka uhapšena, dok su djeca “vraćena u ruke monstruma”, prenosi Blic.

– Poznajem njihovu baku koja je najbolja na svijetu. P. M. je super otac dvije prelijepe djevojčice. Živi sam svjedok S. M. ljubavi prema njima i P. M. kao oca! Sram i stid bilo institucije u Budvi da oduzmu djecu S. M. i pošalju je u zatvor a ona se brine o njima sa puno ljubavi. Djeca moraju da se zaštite od majke. Gasiti cigarete djeci po tijelu u čemu učestvuje porodica bivše supruge i vi to podržavate. P. M. dolazi u Crnu Goru i spasi svoju porodicu, majku i kćerke. Znate li koliko su lijepe i ljupke te djevojčice da im se ovo iživljavanje dešava – navodi B. C. koja je navela da poznaje porodicu mališana.

srpskainfo.com

Tagovi: