Najljepša sportistkinja Hrvatske prihvatila ponudu Ronalda

Ana Maria Marković (23) članica je hrvatske fudbalske reprezentacije i jedna od najljepših sportistkinja svijeta, a sada će dobiti priliku da upozna Kristijana Ronalda.

Marković svoju karijeru gradi u fudbalskom klubu Grashopers gdje je od 2020. godine, a redovno objavljuje fotografije u kupaćim kostimima na svom Instagram računu koji ima 3 miliona pratilaca.

U videosnimku koji je objavila otkrila je da će upoznati portuglaskog asa u sklopu saradnje s Binanceom, jednom od vodećih kompanija za kriptovalute, a jedan od vlasnika je baš Ronaldo.

- Moj najdraži igrač je Kristiano Ronaldo jer je tako disciplinovan. Nosim broj sedam upravo zbog njega, a zahvaljujući njemu igram fudbal. On mi je motivacija i simpatija. Nije me briga ima li neko više trofeja od njega. U mom srcu je samo jedan GOAT, a to će uvijek biti Ronaldo - rekla je Ana Maria.

Fudbalerka je rođena u Splitu, ali se preselila u Švajcarsku kada je imala 12 godina.

Fudbalom se počela ozbiljno baviti s 14 godina, a Hrvatica i slavni Portugalac trebali bi snimiti zajednički video u sklopu reklamne kampanje, dok datum tačnog susreta nije poznat, prenosi Kliks.

Tagovi: