Nova maestralna partija Nikole Jokića (VIDEO)

Denver Nagetsi su na svom terenu ubjedljivo pobijedili Atlanta Hokse 128:108, a Nikola Jokić je upisao novi tripl-dabl od 14 poena, 18 skokova i deset asistencija. Bogdan Bogdanović je za Hokse ubacio osam poena, uhvatio pet skokova i podijelio tri asistencije.

Jokić isporučuje tripl-dablove sa takvom rutinom da je to za njega samo još jedan meč i precrtan dan u kalendaru.

Denver je na svom terenu veliki favorit protiv Atlante, koja se bori za plej-of mjesto na Istoku. Dovoljno da se Nikola rastereti i prepusti pozornicu saigračima, koji su je i iskoristili, javlja RTS.

Domaćini su od sredine prve dionice preuzeli vođstvo i pokazatli Atlanti da lider Zapada ne dopušta kikseve na svom terenu. Odlijepili su se u drugoj dionici koju su dobili 35:22, a Hoksi nisu mogli da naprave veliki preokret.

I pored rutinskog tripl-dabla Nikole Jokića, prvo ime meča je Džamal Mari sa 41 poenom, što je najbolja partija Kanađanina od dugo čekanog povratka na teren poslije povrede.

Bek Nagetsa je pružio partiju kakva se od njega s vremena na vrijeme i očekuje, na ol-star nivou.

Pratio ga je Majkl Porter Džunior sa 23 poena, Eron Gordon je upisao 15 poena.

Kod Atlante bez Trea Janga je najbolji bio Dežonte Mari sa 28 poena i deset asistencija. Deandre Hanter ga je pratio sa 20, Ej Džej Grifin je dao 15 poena, Klint Kapela je upisao 12 poena i 11 skokova.

Bogdan Bogdanović je završio meč sa osam poena, pet skokova i tri asistencije, šutiravši 4/8 za dva, i bet pogotka iz dva pokušaja sa trojke.

Atlanta je osma na Istoku sa 27-27, Denver stabilno prvi na Zapadu sa 37-16.

nezavisne.com

Tagovi: