Odbornici u Tesliću oborili izvještaje javnih ustanova

Odbornici Skupštine opštine Teslić nisu usvojili izvještaje za 2020. godinu Doma zdravlja „Sveti Sava“, Centra za socijalni rad, Dječije obdanište „Palčić“, Narodne biblioteke „Danilo Kiš“, Turističke orgnaizacije opštine Teslić, Sportskog centra „Radolinka“ i Kulturnog centra.

Za v.d. direktora Centra za socijalni rad Teslić imenovana je Aleksandra Petković, za v.d. direktora Turističke organizacije opštine Teslić imenovan je Danijel Petrović, dok je za v.d. direktora Dječijeg obdaništa „Palčić“ imenovana Sandra Prpoš .

Na sjednici skupštine usvojen je Nacrt programa korištenja podsticajnih sredstava u funkciji samozapošljavanja i zapošljavanja za 2021. godinu u iznosu od 250.000 KM i to na način da je 170.000 KM predviđeno finansiranje samozapošljavanja, odnosno registrovanje preduzetničkih djelatnosti, dok je 80.000 KM predviđeno za finansiranje novog zapošljavanja kod poslodavaca.

Takođe su usvojeni i izvještaji o utrošku sredstva iz Budžeta opštine Teslić za 2020. godinu Boračke organizacije opštine Teslić, OO Crvenog krsta Teslić, SPKD „Prosvjeta“ Teslić i KD „Preporod“ Teslić.

Tagovi: